Word opgeleid tot allround ziekenhuisapotheker met oncologische focus.

Laboratorium van de apotheek
123

Opleiding Ziekenhuisapotheek

Wil jij opgeleid worden tot ziekenhuisapotheker met een scherpe focus? Dan ben je binnen het AVL aan het juiste adres. Als oncologisch onderzoeksinstituut onderscheiden we ons in vooruitstrevende behandelingen, met innovatieve geneesmiddelen een zeer moderne ziekenhuisapotheek. Tijdens de opleiding in het AVL ontwikkel je jezelf daarom tot allround professional, maar vergroot je ook je kennis over de behandeling van kanker.

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de behandeling van oncologiepatiënten en ben je geïnteresseerd in farmaceutische zorg? Lees dan vooral verder.  

Praktijkervaring met een innovatief karakter 
-   De apotheek van het AVL is verantwoordelijk voor alle farmaceutische zorg in het AVL. Hierdoor kom je in aanraking met allerlei verschillende geneesmiddelen. 

- De apotheek heeft state-of-the-art laboratoria en productiefaciliteiten. Hierdoor krijg je te maken met de nieuwste technieken op het gebied van geneesmiddelenonderzoek en productie.
- Tijdens deze 4-jarige opleiding is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, op basis van een individueel opleidingsplan. Omdat het AVL relatief korte lijnen heeft voor een ziekenhuis, leer je ook multidisciplinair samenwerken en doe je zowel diverse medische als paramedische kennis en ervaring op.
- Onze ziekenhuisapotheek heeft een volledige opleidingserkenning. Je wordt dan ook opgeleid tot ziekenhuisapotheker in de volle breedte, waardoor je na je opleiding overal aan de slag kan.

Waarom het AVL?
Het AVL combineert de zorg voor kankerpatiënten met grensverleggend onderzoek. Dit maakt ons hét oncologisch onderwijsinstituut voor zorgprofessionals. We bieden kwalitatieve, praktijkgerichte vervolgstudies en stages met oog op de toekomst. Dit doen we op basis van de laatste bewezen inzichten en met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie
Wil je meer weten over deze opleiding? Neem dan contact op met de opleider Alwin Huitema: a.huitema@nki.nl