Leer multidisciplinair samenwerken in de oncologische pathologie.

Samenwerken
123

Differentiatiestage Pathologie

Ben jij aios pathologie liefst in de laatste twee jaar van je opleiding? En ben je op zoek naar een differentiatiestage waarbij je te maken krijgt met zeldzame ziektebeelden en unieke onderwerpen? In het AVL krijg je de kans om een geheel oncologische differentiatiestage te lopen, op basis van het eigen patiëntenaanbod en een consultpraktijk.  

Veel praktijkervaring
- Tijdens deze stage staat het opdoen van multidisciplinaire praktijkervaring centraal. Als aios heb je een actieve rol in MDO’s. Iedere dag start met intercollegiaal overleg over diverse casuïstiek, waardoor jij het maximale uit je stage haalt.
- Deelname van patiënten aan klinische studies bepaalt een deel van je werkzaamheden. Je richt je dan ook op analyses voor inclusies in klinische trials, en andere unieke onderwerpen binnen de oncologische pathologie.
- Op de afdeling is er specifieke aandacht voor moleculaire diagnostiek en/of immunotherapie, zodat jij de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied Pathologie meekrijgt. 

Waarom het AVL?
Het AVL combineert de zorg voor kankerpatiënten met grensverleggend onderzoek. Dit maakt ons hét oncologisch onderwijsinstituut voor zorgprofessionals. We bieden kwalitatieve, praktijkgerichte vervolgstudies en stages met oog op de toekomst. Dit doen we op basis van de laatste bewezen inzichten en met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie
Wil je meer weten over deze opleiding? Neem dan contact op met de opleider Hester van Boven: h.v.boven@nki.nl of plaatsvervangend opleider Emilie Groen: e.groen@nki.nl.