Volg je differentatiestage in het AVL.

NKI laboratorium onderzoek
123

Differentiatiestage Klinische Oncologie of Geneesmiddelenproductie (1 jaar)

Sta jij op het punt je vierdejaars differentiatiestage te kiezen en ben je op zoek naar een unieke expertise? Dan ben je binnen het AVL aan het juiste adres. Binnen de ziekenhuisapotheek van ons oncologisch instituut krijg je de mogelijkheid je te verdiepen in de Klinische Oncologie óf de Geneesmiddelenproductie. Als (oncologisch) onderzoeksinstituut onderscheiden we ons in vooruitstrevende behandelingen. Enerzijds aan de hand van nieuwe geneesmiddelen, anderzijds door bestaande geneesmiddelen steeds verder te optimaliseren.

Praktijkervaring met een innovatief karakter  
-  De apotheek van het AVL is verantwoordelijk voor alle farmaceutische zorg in het AVL. Hierdoor kom je in aanraking met allerlei verschillende geneesmiddelen.
- De apotheek heeft state-of-the-art laboratoria en productiefaciliteiten. Hierdoor krijg je te maken met de nieuwste technieken op het gebied van geneesmiddelenonderzoek en productie.
- Tijdens je differentiatiestage is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, op basis van een individueel opleidingsplan. Omdat het AVL relatief korte lijnen heeft voor een ziekenhuis, leer je ook multidisciplinair samenwerken en doe je zowel diverse medische als paramedische kennis en ervaring op.

Waarom het AVL?
Het AVL combineert de zorg voor kankerpatiënten met grensverleggend onderzoek. Dit maakt ons hét oncologisch onderwijsinstituut voor zorgprofessionals. We bieden kwalitatieve, praktijkgerichte vervolgstudies en stages met oog op de toekomst. Dit doen we op basis van de laatste bewezen inzichten en met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie
Wil je meer weten over deze opleiding? Neem dan contact op met de opleider Alwin Huitema: a.huitema@nki.nl