Open dag Verpleegkundigen op 8 november

8 nov. 2023 16:30

Wij zijn het Antoni van Leeuwenhoek; hét in kanker gespecialiseerde ziekenhuis en onderzoeksinstituut. Hier werken wij als één team aan een onbescheiden missie: A cure for every cancer and excellent care for every patient. Wat ons bijzonder maakt, is de betrokkenheid en bevlogenheid van onze verpleegkundigen. Deze mentaliteit is terug te vinden in alle lagen van de organisatie en vertaalt zicht in een menselijke aanpak, waarin we de tijd nemen voor onze patiënten. Dat maakt ons uniek. 

Tijdens de open dag op woensdag 8 november heb jij als verpleegkundige of verpleegkundige in opleiding de kans om het AVL van dichtbij te bekijken, te duiken in de wereld van oncologie en misschien wel jouw nieuwe collega's te ontmoeten. Want vertellen hoe het is om te werken bij het AVL, dat kunnen zij natuurlijk het beste zelf doen. Bekijk het gehele programma en meld je nu aan!

Open Dag Verpleegkundigen

Open dag verpleegkundigen 2022

In februari hebben we sinds een lange tijd weer een open dag mogen organiseren. En dat was een heel groot succes. Wil jij een impressie van deze leuke middag? Bekijk dan nu de video!