Programma

Leren en werken
Deze Duale Masteropleiding Verpleegkundig Specialist wordt aangeboden door Hogeschool Inholland in Amsterdam, en is een tweejarige opleiding. Tijdens de opleiding maak je deel uit van een multidisciplinair behandelteam in het AVL. Hierbij richt je je op verschillende resultaatgebieden, zoals patiëntenzorg en consultverlening, het zelfstandig uitvoeren van geprotocolleerde medische zorg in het behandeltraject van de patiënt en innovatie en ontwikkeling binnen het zorgbeleid. Ook bevorder je je eigen professionele deskundigheid, én die van andere hulpverleners.

Voor deze opleiding kom je in dienst van het AVL. Je leert hier alles over een specifieke tumorgroep en specialisme. Dit is afhankelijk van het team waarbinnen je werkzaam bent en jouw persoonlijke voorkeur.
Resultaat
Na afloop van de opleiding ben je in staat om verpleegkundig specialistische zorg te verlenen en zelfstandig medische handelingen uit te voeren. Je ontvang hiervoor een masterdiploma. Uiteindelijk lever je met jouw werkzaamheden een belangrijke bijdrage aan het behandeltraject voor oncologiepatiënten. 

Meer informatie vind je op de website van Inholland. Dit is ook de plek waar je je aanmeldt voor de opleiding.