Bekwaam jezelf in GE-chirurgie bij oncologische aandoeningen.

Robot
123

Differentiatie GE chirurgie

In het AVL bieden we aios chirurgie de mogelijkheid om zich te differentiëren in de gastro-intestinale chirurgie. Hier ligt de focus op de behandeling van primaire colorectale carcinomen (inclusief robotchirurgie en wait-and-see behandeling van het rectumcarcinoom), recidieven, bekkentumoren, lever- en peritoneale metastasen (HIPEC), neuro-endocrine tumoren en de chirurgische ondersteuning van gynaecologische en urologische ingrepen. Tijdens deze differentiatie ga je de diepte in op het gebied van de diagnostiek, behandeling en behandelresultaten van bovenstaande aandoeningen.

Veel praktijkervaring
- Het AVL is een toonaangevend expertisecentrum. Daarom zie je veel patiënten met veelvoorkomende en zeldzame oncologische gastro-intestinale aandoeningen.
- Ook doe je in het AVL veel relevante praktijkervaring op en mag je, afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring, zelf complexe operaties uitvoeren. Hierbij streef je zoveel mogelijk en geleidelijk naar zelfstandigheid.
- Doordat je je opleiding in het AVL volgt, krijg je te maken met hoogcomplexe zorg,
volledig gefocust op de oncologie. Je maakt kennis met de lopende wetenschappelijke studies en vergaart een enorme hoeveelheid kennis over innovatieve oncologische chirurgie.
- Tijdens de differentiatie bespreek je maandelijks je leerdoelen tijdens het opleidingsoverleg. Je word door onze opleidingsgroep ondersteund in het aanscherpen van individuele leerdoelen, zodat je als aios het maximale uit je differentiatie haalt. 

Waarom het AVL?
Het AVL combineert de zorg voor kankerpatiënten met grensverleggend onderzoek. Dit maakt ons hét oncologisch onderwijsinstituut voor zorgprofessionals. We bieden kwalitatieve, praktijkgerichte vervolgstudies en stages met oog op de toekomst. Dit doen we op basis van de laatste bewezen inzichten en met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze opleiding? Neem dan contact op met de opleider via het opleidingssecretariaat: p.hermkens@nki.nl.

Beeldgestuurd OK robot da vinci
Deze differentiatie is een absolute must om de laatste diepgang te vergaren die je als jonge klare nodig hebt op gebied van gespecialiseerde gastro-intestinale- en metastase chirurgie.
Aios GE-chirurgie